Hurda Fiyatları Ne Kadar?

Site Adı: E Geri Dönüşüm | Hurda Alımın En İyi Adresi

Site Adresi : egeridonusum.com

Site İçeriği & Amacı :

Hurda alım satımı çok eski zamanlardan beri var olan ancak eski zamanlarda daha düşük maliyetlerle yapılan bir işlemdi. Günümüzde artan çevre kirliliğini önlemek adına insanların hurda satımını yaygınlaştırması için artan hurda fiyatları daha fazla insanın hurdalarını atmasını ve hem bütçelerine hem de çevre kirliliğinin önüne geçilmesine katkı sağlamaktadır. Geri dönüşüm firmaları her türlü atık madde için geri dönüşümü desteklemektedir. Bu firmalardan biri olan E Geri Dönüşüm çevre kirliliğinin önüne geçilmesi için hurda alım hizmeti vermeye başlamış ve hurda alımı yaptığı kişilere anında nakit ödeme ile geri dönüş sağlamaktadır. E Geri Dönüşüm güncel hurda fiyatları ile hurda satanları memnun etmekte, böylece doğada atık hurda yığınlarının zamanla çürüyüp toprağa, havaya, suya ve çevreye kirlilik yaratmasının önüne geçmeyi amaçlamaktadır. Demir, bakır, krom, alüminyum, elektronik atık gibi her türlü hurda alımı yapan firma çevre kirliliğinin dünyanın sonunu getiren bir felaket olduğunun bilincinde olarak bu bilinci her bireye aşılamayı amaçlamaktadır.

E Geri Dönüşüm geri dönüştürülebilir atıkların atım toplama ve dönüştürme tesisleri aracılığı ile yeniden kazandırılmasını desteklemektedir. Bu sayede hem hammadde israfının önüne geçilmekte hem de çevre kirliliği büyük oranda önlenmektedir. Doğanın temiz olmadığı hiçbir yerde insan yaşamının sağlıklı olamayacağını bilen E Geri Dönüşüm bu bilinç ile insanları bilinçlendirerek hurdalarını en iyi fiyatlarla satın almaktadır. Güncel hurda bakır fiyatları, hurda demir yığını fiyatları, hurda titanyum fiyatı, hurda krom fiyatları, karbür hurda fiyatı ile müşterilerine hurdalarının karşılığını fazlasıyla veren, en iyi fiyat garantisi ile hurdalarınızı alkan E Geri Dönüşüm çevre kirliliğinin önüne geçme konusunda oldukça hassas davranmaktadır. Hurda fiyatları hakkında detaylı bilgi için sitesini ziyaret edebilirsiniz.
 

Charismax

Back'in Zeka
Yanıt: Hurda Fiyatları Ne Kadar?

bütün hurdacıların bir arsa üzerinde en az 3 katlı evleri var ve bahçesi var artı sıvalı evler... hurdacılıkmı yapsam napcam.. abi hepsinin durumu aynı ya :tşkr:
 

Kerem

New Member
Yanıt: Hurda Fiyatları Ne Kadar?

bütün hurdacıların bir arsa üzerinde en az 3 katlı evleri var ve bahçesi var artı sıvalı evler... hurdacılıkmı yapsam napcam.. abi hepsinin durumu aynı ya :tşkr:

Ispartada çalıştığım dönemde babamın aracılığı İle Niğdeli bir aile ile tanıştım. Adamlar hurdacılık yapıyor ama toplayıcı değil, gelenler onlarda toplanıyor oradan da gidiyor. Demirin, bakırın, alüminyum gibi metallerin nasıl bir piyasası olduğunu görsen şaşarsın. Altın ya da gümüş gibi inişleri çıkışları takip ediyorlar ve dediğin gibi hepsinin maddi durumu gayet iyi. Birde bizim insanımız hurda İle antikayı ayırt edemiyor, adamlara gümüşlükler, tarihi değeri olan kama/hançer/yatağan gibi bir çok tarihi eşyada geliyor. Teyzem bir leğene değişiyor evindekileri.
 

Charismax

Back'in Zeka
Yanıt: Hurda Fiyatları Ne Kadar?

Niğdeliler %95 hurdacı %4 patatesçi zaten biliyorum az çok onları .. %95 şehirlere dağılmış olarak kullanıyorum... iş olarak yapanların durumu çok iyi .. alüminyum demir bakır çelik kağıt karton plastik haricinde.. ikinci el piyasındanda kazanıyorlar... kazansınlar ama herkes yapamaz ya
 
Üst