Aslan Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu 2021

DeLLy

New Member
Zihinsel ve bedensel aktiviteleriniz çok yüksek. Bulunduğunuz ortamlarda ön plana çıkma olasılığınız artıyor. Konuşma dilinizi çok iyi kullanacaksınız. Karşı cins üzerinde etkinizin fazla olduğu günlerdesiniz. Kendinizden emin tavırlarınızla onları etkiliyorsunuz. İçinizden geçirdiğiniz dileklerinizin kabul görmesinden mutlu olacaksınız. Gizli düşüncelerin de ortaya çıkabileceğini düşünerek, bu dönemde sıra dışı ilişkiler konusunda dikkatli olmalısınız. Uzun süredir beklediğiniz kişi, bu dönemde karşınıza çıkacaktır. Aile ve yuva gezegeniniz 25 Ağustos'ta Plüton'un geri hareketi, aile çevrenizde köklü problemlerin ortaya çıkmasına neden olabilir. Yıllardır unuttuğunuz bazı olayların yeniden gündeme gelmesi, belki de çözümlenmesi gereken olaylara yeniden ayna tutacak. Bazılarınız aile sorumluluğunu yüklenirken, büyüklerinize daha fazla ilgi göstereceksiniz. Ailenizin, yaşantınıza saygı göstermesini bekliyorsunuz. Bunu onlara anlatmakta zorlanabilirsiniz. Ama şimdi onlardan beklediğiniz bu anlayışa ihtiyacınız olabilir. Daha ileride, iş başarınız ve çevrenizden gelen takdir, onları da memnun edecektir. Kendi mutluluğunuzu arka plana atmak yerine, içinizdeki çocukla barışık olmaktan vazgeçmeyin. Bu ay yaşamanızı gözden geçireceksiniz. Sosyal yaşamı sevmenize rağmen, bu dönemde belli sürelerde yalnız kalmak isteyecek ve yaşadıklarınızın muhasebesini yapacaksınız.

Bu ay iş hayatınızla ortaklıklar paralel ilerliyor. Kariyeriniz özellikle ayın ikinci yarısında güçlenecek. İşinize yükselmek istiyorsanız, doğru insanlarla birlikte olacaksınız. Sosyal çevre maddi kazançlarınızı arttırma konusunda size yardımcı olacak. Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli olmalı unutmayın. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken, sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz. Düşündüğünüz birçok şeyi gerçekleştirme çabası içinde yoğunlaşırken; eski alışkanlıklarınızı gözden geçirerek gelişen şartlara göre rotanızı ayarlayacak, yeni bir şeyler yaratma konusunda gayretli olacaksınız. Bazen kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, size daha sonra hak vereceklerdir. Bunlara kafanızı fazla takmayarak, daha önce üzerinde yoğunlaştığınız ve karar verdiğiniz konuları bir an önce bitirmeye çalışın. Bu ay dış görünüşünüze daha fazla önem vereceksiniz; kazançlarınızı arttırma konusunda yeni görüntünüz size yardımcı olacaktır.


Sağlık durumunuz ayın büyük bir bölümünde iyi olacak. Gergin olduğunuz anlarda, hızla size rahatsızlık veren düşünceyi veya ortamı terk etmelisiniz. Kalbinizi kontrolden geçirmelisiniz. Dolaşım sisteminizi yoracak yiyeceklerden uzak kalmalı ve ağız sağlığınızı daha çok önemsemelisiniz. Karşıt Satürn, sizden kemiklerinizi güçlü tutmanızı istemektedir. Özel zevklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Daha az yemek yemeli ve spor yapmalısınız. Duygusal çelişkiler yaşadığınız zaman sinir sisteminiz zarar görüyor. Dengeli beslenerek, kısa yürüyüşler yaparak ve hobilerinize zaman ayırarak bu ayı sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz.
 
Üst